Metallialan ammattilainen

Henkilönostin Leguan 125

Vuokraamme Leguan 125 henkilönostinta. Leguan 125 on ammattikäyttöön suunniteltu kevytrakenteinen ja yksinkertainen nostin. Leguan 125 on parhaimmillaan, kun nostinta kuljetetaan peräkärryllä usein ja työmaiden maasto-olosuhteet ovat vaihtelevia.

Rakentamisen eri vaiheissa Leguanin monipuolisuus pääsee oikeuksiinsa. Monipuolisen puomin ansiosta ulottumat ovat huippuluokkaa. Koneella pääsee nopeasti ja turvallisesti hyvinkin hankaliin paikkoihin. Se soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

Kaikki rakentamiseen liittyvät työt - runkovaiheen tekeminen, ilmastoinnin ja sähköjen asentaminen ja maalaukset ovat Leguanin leipälajeja.

Samat ominaisuudet ovat valttia kunnossapidossa. Helppo ja nopea siirrettävyys, sähkö/polttomoottorikäyttö sekä isot ulottuvuudet tekevät sen, että Leguan on oikea valinta kunnossapidon vaihteleviin ja monipuolisiin töihin.

Leguan on ollut monen hyvinkin erikoisen käyttökohteen valinta. Se on valittu loistoristeilijän lisävarusteeksi huoltotöihin, joulukuusien ja muiden puiden trimmaamiseen, pelastustehtäviin jne. Tämä osoittaa koneen monipuolisuuden ja sen monet käyttömahdollisuudet.

Suurin korikuorma 200 kg / 2 henkilöä
Suurin työskentelykorkeus 11,30 m (200kg) / 12,50 m (135kg)
Sähkö/polttomoottorikäyttö

Pyydä lisätietoja tuotteesta (näytä lomake)

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN

Muita sarjan tuotteita:

ESVI KY | Patrakantie 13, 39500 Ikaalinen | Puhelin: (03) 458 6960 | Sähköposti: esvi(ät)esvi.fi